پسته خشک موجب سکته قلبی در یک پیرزن شد

پسته که معمولاً به‌صورت خام یا بو داده خشک مصرف می‌شود، احتمالاً یکی از محبوب‌ترین آجیل‌های درختی برای میان‌وعده به دلیل بافت و طعم کره‌ای شیرین است.

اعتقاد بر این است که آنها بومی منطقه خاورمیانه در نزدیکی ایران یا ایران کنونی هستند، اما به عنوان یک نوع آجیل آشپزی در نظر گرفته می شوند، اگرچه از نظر گیاه شناسی در واقع هسته دانه هستند.

پسته خشک از گونه های درختی Pistacia vera می آیند که ارقام مختلفی از آن وجود دارد.

پسته

ایالات متحده و ایران در حال حاضر تولیدکنندگان تجاری پیشرو هستند. ا

یالت زادگاه ما کالیفرنیا اکثریت زیادی را تولید می کند که بیشتر آنها از رقم کرمان می آیند. در ایران برخی از ارقام برتر کشت شده شامل ارقامی مانند فندقی، کله قوچی و اکبری است.

در اینجا، نگاهی کوتاه به دیگر حقایق و فواید پسته، یکی از محبوب ترین آجیل های جهان خواهیم انداخت!

4 واقعیت جالب در مورد پسته
1) چرا پسته سبز است؟
پسته رنگ زرد آهکی مایل به سبز خود را از دو رنگدانه گیاهی کلروفیل و کاروتنوئیدها می گیرد. لایه پوست بنفش مایل به قرمز روی هسته از ترکیب آنتوسیانین می آید.

هسته های باکیفیت رنگی پر جنب و جوش هستند که معمولاً طعم عمیق تری را نشان می دهد. پسته های بدون پوست معمولا طعم تازه تری دارند و بیشتر از این رنگدانه طبیعی را حفظ می کنند.

2) به نام آجیل خندان
در بخش‌هایی از خاورمیانه، پسته اغلب به‌عنوان «آجیل خندان» یا «آجیل شاد» در چین شناخته می‌شود. این به این دلیل است که پوسته های شکاف شده شبیه لبخندی با دهان باز هستند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.