پخت باقلوای پسته خندان در مهد کودک توسط کودکان

با یک ترد ساده شیرینی، آجیل و عسل، باقلوا را باید به عنوان یک لذت تلقی کرد.

این دسر سنتی در سراسر دنیا قابل خرید است و افراد کمی به دلیل تازگی مواد تشکیل دهنده آن را زیر سوال می برند.

اما شیرینی آن می تواند پوششی برای اثرات نگران کننده تر باشد.

باقلوای پسته خندان دارای شیرینی متعادلی می باشد.

باقلوا

به جای اینکه از شیرینی خود لذت ببرید، دریابید که در واقع چه چیزی میان وعده های مورد علاقه شما را تشکیل می دهد.

برخی از دستور العمل ها وجود دارد که باید به جای هوس کردن، باعث ایجاد نگرانی شود.

نگهدارنده ها می توانند باقلوا را به یک حسرت دائمی تبدیل کنند، به خصوص اگر در مدت زمان طولانی مصرف شوند.

بسیاری از کارخانه های تولید باقلوا در مقیاس بزرگ از دستور العملی استفاده می کنند که حاوی افزودنی سوربات پتاسیم است. گزارش‌ها نشان داده‌اند که سوربات پتاسیم می‌تواند منجر به مارپیچ رو به پایین سلامتی و در موارد شدید، بیماری شود.

علائم فوری می تواند شامل ناراحتی معده، مانند حالت تهوع و اسهال باشد که می تواند بسیار ناخوشایند باشد.

در کوتاه‌مدت، ممکن است دچار تحریک یا بثورات پوستی نیز شوید.

اما این ممکن است شروع مشکلات شما باشد. اگر واکنش شدیدی به سوربات پتاسیم دارید، ممکن است به دلیل مشکلات کبدی و کلیوی درد طولانی مدتی داشته باشید که پتانسیل ذاتی برای آسیب قابل توجهی به اندام های داخلی شما دارد.

به ویژه، والدین کودکان خردسال باید از این خطر آگاه باشند و توجه داشته باشند که آیا سوربات پتاسیم در دستور پخت باقلوا استفاده می شود یا خیر.

یکی دیگر از مواد آزاردهنده باقلوا می تواند پروپیونات کلسیم باشد. در حالی که ممکن است متوجه سردرد، رفتار نامنظم یا الگوهای خواب نامناسب در کودکان شوید، پیامدهای منفی آن می‌تواند بسیار شدیدتر باشد و آسیب‌های بسیار بیشتری را به همراه داشته باشد.

تجمع پروپیونات کلسیم در روده نیز می تواند منجر به زخم معده شود. این می تواند دردناک باشد و می تواند منجر به عوارض سلامتی اضافی در سیستم گوارش شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.