فندق خام بدون پوست که غذای ثابت سگ پلیس شد

یک کارآزمایی بالینی آزمایشی آینده نگر بر روی 24 داوطلب سالم که روزانه 40 گرم فندق (261.99 کیلوکالری / 1096.17 کیلوژول) روزانه به عنوان میان وعده مصرف می کردند به مدت شش هفته انجام شد.

اندازه‌گیری‌های آنتروپومتریک، آنالیز ترکیب بدن و آنالیز nutrigenomic بر روی 12 ژن ضد التهابی و آنتی‌اکسیدانی در ابتدا (T0) و بعد از مداخله فندق (T1) مورد ارزیابی قرار گرفت.

نتایج پس از مصرف فندق خام بدون پوست هیچ تغییر قابل توجهی در تجزیه و تحلیل ترکیب بدن مشاهده نشد.

نتیجه گیری با توجه به شواهد در حال ظهور، مصرف فندق احتمالاً به دلیل بهبود ظرفیت آنتی اکسیدانی بدن به دلیل تنظیم مثبت ژن‌ها در واکنش‌های اکسیدانی و التهاب منجر به افزایش وزن نمی‌شود.

قابل اعتماد و متخصص: مقدمه التهاب یک ویژگی ثابت همراه با شروع و پیشرفت بسیاری از بیماری‌های دژنراتیو مزمن است که در کشورهای غربی به طور چشمگیری افزایش می‌یابد و یکی از دلایل اصلی طغیان آن، محتوای بالای بافت چربی است.

بافت چربی سفید (WAT) یک اندام متابولیک است که قادر به برآوردن نیازهای عملکردی بدن از طریق ذخیره سازی، در صورت دریافت کالری اضافی، یا بسیج، در صورت نیازهای متابولیک، انرژی است.

WAT از سلولهای چربی تشکیل شده است که دارای ناهمگونی سلولی مشخص، عروقی شدن و عصب دهی است، با یک سیستم هموستاتیک هورمونی پیچیده.

ارتباط بین چاقی و التهاب اولین بار در دهه 1990 مشاهده شد. اختلال متابولیک سلول‌های چربی علت اصلی التهاب مزمن در WAT است، از طریق افزایش بیان بسیاری از سیتوکین‌ها/کموکاین‌ها با عملکرد بیولوژیکی با در نظر گرفتن واسطه‌های اصلی التهاب به ویژه در شرایط چاقی، مانند فاکتور نکروز تومور-α (TNF-α). اینترلوکین-6 (IL-6)، اینترلوکین-1β (IL-1β)، اینترلوکین-8 (IL-8) و اینترلوکین.

انتشار آن سیتوکین های التهابی، فعال شدن بعدی ماکروفاژهای ساکن بافت را تعیین کرد.

در چاقی، بیش از حد چربی ها و در نتیجه مازاد WAT می تواند باعث افزایش سطح گونه های اکسیژن فعال (ROS) و کاهش دفاع آنتی اکسیدانی شود، رویدادهایی که القای استرس اکسیداتیو سیستمیک را تعیین می کنند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.