سس ورچستر ایرانی پوکی استخوان را کاهش می دهد

سس ورچستر خود توسط شیمیدان هایی ساخته شد که مغازه ای در شهر Worcester در منطقه West Midlands انگلستان داشت.

طبق افسانه، سرباز سابق سر مارکوس ساندیس دستور غذا را از هند آورد و لی و پرینز سس را در انبار خود فراموش کردند، جایی که تخمیر شد.

با توجه به محبوبیت سس های تخمیر در طول زمان، این داستان بعید است.

نسخه‌ای از سس ورچستر ایرانی به یک چاشنی محبوب در ژاپن، چین و تایلند تبدیل شده است، جایی که بسیاری از دستور العمل‌ها آنچوی را به نفع سس سویا یا میوه‌های تخمیر شده حذف می‌کنند.

سس ورچستر دارای طعم قوی اومامی است که از آنچوی یا سس سویا بدست می آید.

ترش از تمر هندی و سرکه، شیرین از ملاس و شکر و تند است.

اگرچه این سس حاوی طعم‌های مشابه (و دارای تاریخچه مشترک با کچاپ) و سس قهوه‌ای (سس استیک) است، سس ورچستر نسبت به سایر چاشنی‌ها غلیظ‌تر است و برای استفاده چند قطره در یک زمان طراحی شده است.

سس ورچستر

هیچ دلیل قطعی وجود ندارد که چرا دستور تهیه سس لیا و پرینز ورسسترشر در کشورهای مختلف متفاوت است.

اما، فرض بر این است که دستور غذا برای مطابقت با ترجیحات طعمی کشورهای مختلف و دسترسی به مواد اولیه تغییر یافته است.

در ایالات متحده آمریکا، این سس ورچستر دارای مقدار بسیار بالاتری از شکر و سدیم است و احتمالاً برای مطابقت با ترجیحات طعم آمریکایی ها به آن اضافه شده است.

همانطور که گفته شد، یک نوع دیگر از سس ورچستر وجود دارد و آن سس ورچستر خانگی است.

این امر به طور فزاینده ای برای مردم محبوب می شود که سس ها و مارینادهای خود را درست کنند، بنابراین می توانید سس ورچستر خود را درست کنید.

اگر می خواهید این کار را انجام دهید، در اینجا یک دستور العمل برای امتحان کردن وجود دارد.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.