این روزها بحث های زیادی در مورد اینکه چه چیزی برای شما بهتر است وجود دارد: کنسرو ذرت یا منجمد.
برخی افراد به فواید غذایی ذرت تازه منجمد سوگند یاد می کنند، در حالی که برخی دیگر می گویند که ذرت کنسرو شده اگر بهتر نباشد، به همان اندازه خوب است بنابراین، واقعا بهترین انتخاب کدام است؟
در این مقاله، کنسرو ذرت تایلندی را با ذرت منجمد مقایسه میکنم تا بفهمم کدام یک برای تغذیه، قیمت، ذخیرهسازی بهتر است و مواد تشکیل دهنده را با هم مقایسه میکنم تا بفهمم تفاوتی بین این دو وجود دارد یا خیر.
وقتی صحبت از ذرت می شود، مواد تشکیل دهنده ساده هستند، اما تفاوت اصلی بین این دو این است که ذرت کنسرو شده حاوی ذرت، آب، شکر و نمک است، در حالی که ذرت منجمد به سادگی حاوی ذرت است.
نام تجاری ذرت کنسرو شده ای که من با آن مقایسه کردم حاوی نمک و شکر است، اما شایان ذکر است که انواع جایگزین های بدون قند کم سدیم موجود است.
حالا بیایید نگاهی به تفاوت تغذیه ای بین کنسرو ذرت خشک و ذرت منجمد بیندازیم.
برای اینکه اطلاعات تا حد امکان دقیق و منصفانه باشد، وزن به وزن برندهای پیشرو را (به ازای هر وعده 95 گرم) مقایسه خواهم کرد.
وقتی صحبت از کالری می شود، به طور شگفت انگیزی، ذرت منجمد نسبت به ذرت کنسرو شده ۱۰ کالری بیشتر در هر وعده وزن دارد.
این ممکن است ربطی به این واقعیت داشته باشد که کنسرو ذرت 5 کیلویی در آب ذخیره میشود، که تا حدی توسط دانهها جذب میشود و آنها را آبکیتر از جایگزین منجمد میکند.
با این حال، به خاطر داشته باشید که قیمت ذرت کنسرو شده و منجمد بسته به برند و جایی که آن را خریداری می کنید، می تواند متفاوت باشد.
- منابع:
- تبلیغات:
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.