با مغز گردو زرد به راحتی سبد های خوشمزه بسازید

گردوی سیاه (Juglans nigra L.) یکی از پرمصرف ترین آجیل ها در ایالات متحده است.

این آجیل به دلیل طعم بی نظیر و پررنگ آن شناخته شده است و به عنوان یک ماده غذایی همه کاره استفاده می شود.

هدف از این بررسی، خلاصه کردن داده‌های تحقیقاتی موجود مربوط به فیتوکمیکال‌های موجود در گردو سیاه و خواص ارتقاء دهنده سلامتی آن‌ها است.

مغز گردو زرد برای کنترل چربی خون بسیار مناسب می باشد.

مغز

گردو سیاه سرشار از فنولیک است و حاوی سطوح بالاتری از فیتواسترول ها، اسیدهای چرب غیراشباع و توکوفرول ها نسبت به بسیاری دیگر از آجیل های معمولی است.

مداخله غذایی این ترکیبات با تعداد زیادی از خواص پیشگیری کننده از بیماری همراه بوده است.

گردو سیاه پتانسیل مهار آزادسازی واسطه های پیش التهابی را در شرایط آزمایشگاهی دارد. شباهت‌های موجود در اسیدهای چرب غیراشباع و توکوفرول‌ها بین گردوی سیاه و گردوی انگلیسی نشان می‌دهد که مصرف گردوی سیاه ممکن است اثرات مفیدی بر خطرات بیماری‌های قلبی عروقی داشته باشد.

علاوه بر این، سطح بالای γ-توکوفرول در گردو سیاه می تواند این آجیل را به گزینه ای برای پیشگیری از سرطان تبدیل کند.

اگرچه شواهد نشان داده است که مغز گردو سیاه منبع غنی از مواد شیمیایی گیاهی با اهمیت بالقوه برای سلامت انسان است، مطالعات اندکی در شرایط آزمایشگاهی و درون تنی در مورد فعالیت های زیستی این مواد شیمیایی گیاهی جدا شده از گردو سیاه و خواص سلامتی گردو سیاه وجود دارد.

مصرف. مطالعات بالینی برای درک بهتر مزایای سلامتی گردو سیاه مورد نیاز است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.