با خیارشور حلقه ای ماسک های خانگی بسازید

خیار که با نام علمی Cucumis sativus شناخته می شود، مربوط به هندوانه، کدو سبز و کدو تنبل است.

خیارها روی انگورهایی که در امتداد زمین پخش می شوند رشد می کنند. آنها معمولاً به طول 9 تا 12 اینچ رشد می کنند و شکل استوانه ای دارند.

خیارهایی که در گرمخانه رشد می کنند انواعی بدون دانه دارند و می توانند تا 20 اینچ رشد کنند.

خیارشور حلقه ای در نمونه های مختلفی به فروش می رسند.

انواع خیار
دو نوع خیار وجود دارد: خیار خلال که تازه مصرف می شود و خیار شور.

خیار را وقتی ترشی می‌کنند به غوره هم می‌گویند.

برش دادن خیار
خیارهای برش سبز بلند انواع مختلفی دارند:

آروغ زدن به این دلیل نامیده می شود که هضم آن آسان تر است. آنها در 62 روز بالغ می شوند و ترکیبی از خیار چینی هستند که به خوبی روی یک داربست تمرین می کنند.
Marketmore 76 در 68 روز به رنگ سبز براق تیره بالغ می شود.
Straight 8 به دلیل شکل سبز تیره، چاق و صاف‌تر محبوب‌ترین آنهاست.
خیار هیبریدی
هیبریدهای اخیر توسعه یافته اند که روی تاک خوشه می شوند. آن ها هستند:

محصول بوته ای که برداشت آن 55 روز طول می کشد. آنها در خوشه های میوه 6 تا 8 اینچی روی گیاهان کوتوله و بوته ای به جای درختان انگور می رویند.
فنفار یک هیبرید محبوب است که در 63 روز بالغ می شود و به طعم عالی خود معروف است. آنها پرورش داده می شوند تا گیاه خیار با محصول بالا، برداشت طولانی مدت و مقاوم به بیماری باشند.
سالاد بوش یکی دیگر از هیبریدهای برنده جایزه است که در 57 روز آماده چیدن است. این میوه یکنواخت 8 اینچی در گیاهان فشرده تولید می کند و همچنین کاملاً به بیماری مقاوم است.
ترشی خیار
خیارشورها کوچکتر از خیارهای برش دار هستند.

هر دو نوع بوش و کارولینا در حدود 48 روز آماده برداشت هستند. کارولینا ستون فقرات سفیدی دارد و شکل آن بلوک‌تر است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.