باقلوای پسته خندان موجب قطع شدن گریه ی نوزاد شد

در باقلوای پسته خندان، آجیل ها را بین ورقه های نازک کاغذی کره ای از فیلو می چینند.

در عوض، برای صرفه جویی در زمان، ورقه ها را گرد کرده و به صورت ضربدری به صورت نوارهایی برش می دهیم و سپس با آجیل و کره روی آن ها می ریزیم.

باقلوا

غذای روزمره، آوریل 2006
سنجاق
چاپ

بیشتر
گالری
باقلوا پسته
اعتبار: جان کرنیک
خلاصه دستور غذا
آمادگی:
20 دقیقه
جمع:
3 ساعت
خدمات:
8
چک لیست مواد تشکیل دهنده

1/3 فنجان عسل

شکر 1/3 پیمانه

پوست لیمو نواری به طول 3 اینچ

۱ عدد چوب دارچین

1/2 فنجان (1 چوب) کره بدون نمک، ذوب شده، به علاوه بیشتر برای تابه

1 جعبه (1 پوند) فیلو منجمد، یک شبه در یخچال ذوب شده است

1 فنجان (4.5 اونس) مغز پسته نمکی پوسته شده، ریز آسیاب شده در غذاساز

برش های پرتقال (اختیاری)
دستورالعمل دستورالعمل ها چک لیست
مرحله 1
فر را با دمای 350 درجه گرم کنید. در یک قابلمه کوچک، عسل، شکر، 1/3 فنجان آب، پوست لیمو و دارچین را با هم مخلوط کنید. به جوش بیاورید، هم بزنید تا شکر حل شود.

شربت را از روی حرارت بردارید؛ کنار گذاشتن

گام 2
کف و کناره های یک ظرف فر مربعی 8 اینچی را کره بمالید. دو ورق کاغذ پوستی 8 در 13 اینچی را برش دهید.

کف و کناره‌های ظرف را خط بکشید، ورق‌ها را به صورت متقاطع روی هم قرار دهید، و یک برآمدگی باقی بگذارید.

مرحله 3
ورق های فیلو را روی یک سطح صاف باز کنید. نیمه بالایی را بلند کرده و به دقت در یک لوله محکم بغلتانید.

با استفاده از یک چاقوی تیز، به صورت ضربدری برش دهید تا نوارهایی به عرض یک اینچ درست کنید.

ورقه های باقیمانده فیلو را بغلطانید، و در بسته بندی محکم در پلاستیک، تا یک هفته در یخچال نگهداری کنید.

مرحله 4
در یک کاسه بزرگ، روبان های فیلو را باز کرده و باز کنید.

با دستان خود، به آرامی با کره و همه پسته ها به جز 2 قاشق غذاخوری مخلوط کنید. داخل ظرف پخت آماده شده فشار دهید. حدود 45 دقیقه تا زمانی که کمی قهوه ای رنگ شود بپزید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.