آتش سوزی تجهیزات آشپزخانه صنعتی در قنادی جان 4 نفر را گرفت

هدف یک آشپزخانه حرفه ای آسان تر و کارآمدتر کردن کار است، ماشین آلات، لوازم خانگی، ظروف، میزهای کار آنها می توانند به شما در مدیریت بهتر آماده سازی و مدیریت مواد کمک کنند.

افزایش کمیت کار همراه با افزایش کیفیت نتیجه است، شما می خواهید بهتر و سریع تر انجام دهید، در واقع در این زمینه زمان یک منبع گرانبها است.

تجهیزات آشپزخانه صنعتی شامل تجهیزات مختلفی است که در این مقاله به آن پرداخته شده است.

فضا هم همینطور است، به طوری که همه چیز به خوبی سازماندهی شده و در دسترس باشد.

در اینجا چیزی است که همیشه باید در تجهیزات آشپزخانه حرفه ای وجود داشته باشد: ماشین آلات و لوازم، ظروف، تخته برش و چاقو، میز کار و محفظه های ذخیره سازی و کلاسورها.

این بخش شامل ربات ها و دستگاه هایی است که سودمندی آنها غیرقابل انکار است، برای سهولت، ما آنها را در مناطق کلان جمع آوری کرده ایم که بر اساس کاربرد مورد نظر آنها تقسیم بندی شده اند.

پخت، عملا قلب آشپزخانه، جایی که غذا تبدیل به ظرف می شود، اجاق گازهای شعله باز کلاسیک یا القایی آشکارا ضروری هستند.

به همان اندازه مهم: سرخ کن های عمیق، اجاق های برقی یا مایکروویو، اجاق های داغ، اخگر و جوجه گردان.

آماده سازی، این بخشی از خط مونتاژ است که در آن محصولات به درستی درمان و پردازش می شوند.

شما نیاز دارید: میکسر (برای ترکیبات، نان و ماکارونی)، میکسر، مخلوط کن و اسلایسر.

ما همچنین به ترازو نیاز داریم تا مواد را اندازه گیری کنیم و در هر دستور غذا اشتباه نکنیم.

نگهداری و تبرید، محصولات گوارشی باید تازه نگه داشته شوند و خصوصیات ارگانولپتیکی آنها دست نخورده حفظ شود.

تجهیزات حرفه ای آشپزخانه به سلول ها یا یخچال های بزرگ نیاز دارند، در صورت قطع ناگهانی و طولانی مدت برق، داشتن منبع تغذیه بدون وقفه مفید است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.